De kracht van stilte

 

EEN EVENT OVER STILTE IN EEN WERELD VOL PRIKKELS

STILTE

Is stilte afwezigheid alleen de afwezigheid van geluid? Of is stilte een plek in jezelf? Bestaat stilte überhaupt? En hoe kun je dat dan ervaren in je normale leven? Vraag: wanneer keek je voor het laatst op Social Media? Waarschijnlijk niet lang geleden. We leven in een wereld vol met prikkels, van apps, telefoons, reclames etc. Toch lijkt er steeds meer behoefte aan stilte en rust in een wereld die steeds drukker wordt. Zou je ook wat meer rust willen? Lees dan verder!

EVENT

Tijdens ”De kracht van Stilte” gaan we op zoek naar antwoorden op vragen over stilte. Maar vooral gaan we stilte proberen te ervaren, op hele praktische manier. Hoe dan? Er zijn verschillende workshops en activiteiten, die je stilte laten ervaren. Ieder op een verschillende manier, waaronder:

– Yoga

– Mindfulness

– Lectio Divina & meer!

Overspoel jezelf met tips en tricks voor een relaxter leven, met minder stress.

LOCATIE en DOELGROEP

Dit alles vindt plaats op 23 september in Stiltetuin de Stroetenhof, een prachtige locatie aan de Huizingsbrinkweg 40a in Emmen.
Een plek die tevens gratis toegankelijk is voor en na het event.
Dit event is bestemd voor jongeren tussen 18 en 30 jaar.

Inschrijven voor dit evenement is simpel en vriendelijk voor je budget. Stuur een mailtje naar: stilte.emmen@gmail.com met je contactgegevens. Dit evenement is GRATIS, maar een donatie is erg welkom op het event zelf.  Voor meer info: kijk op de website van de organisatoren of het Facebook-event.

Het programma:

12.30                     Inloop

13.00                     Introductie

13.20                    Proeven aan stilte

13.40                     1ste ronde

14.10                     2de ronde

14.40                     3de ronde

15.10                     Aandachtig luisteren

15.30                     Afsluiting

Comments are closed.