Feestelijke opening van de expositie van werken, gemaakt door leerlingen van het Hondsrugcollege bij thema’s rondom Pasen

De opening vindt plaats op 29 maart 2019 om 15.30 uur in de Grote Kerk op het Marktplein. Iedereen die belangstelling heeft, is van harte welkom. Er zal iets worden verteld over de lessen die vooraf gingen aan de expositie en hoe de leerlingen kwamen tot hun kunstwerk. Deze  expositie is te zien tot en met Pasen (21 april) 2019.

 

 

Gerelateerd aan deze tentoonstelling een oproep !!
Vrijwilligers gevraagd, die af en toe eens een middag willen surveilleren bij de exposities in het komende seizoen 2019-2020.

De vrijwilligers zijn altijd in tweetallen aanwezig in de kerk, ze heten de bezoekers welkom en reiken informatie aan, over het kerkgebouw of over de exposities.

We zouden het  fijn vinden om de groep uit te breiden met een aantal mensen, zodat het aantal surveilleer middagen (woensdag, donderdag en  zaterdag) beperkt kan blijven voor iedereen. Op dit moment komt het neer op een aantal middagen per expositieseizoen. Hoe meer aanmeldingen, des te minder surveillanten zijn er nodig. 

EN:HET IS LEUK WERK OM GASTEN TE ONTVANGEN IN DE KERK,  DUS MELD U AAN!!

Informatie kunt u vragen bij Elly Kroeze, tel 06 27091154

 

Comments are closed.