Geef uw mening over KERKBLAD OP WEG

Sinds enkele maanden zit ons kerkblad in een nieuw jasje. Nu is het tijd om te inventariseren wat u, de lezer, van het vernieuwde kerkblad vindt. Daarom houden we, samen met de Protestantse Kerk in Nederland, een enquête. Doet u mee? Dat kan tot 15 januari.

Achtergrond

Het project Kerkblad 2017 van de PKN stelt ons in staat om onder begeleiding van het bureau voor geloofscommunicatie De Zalige Zalm, het kerkblad zo te vernieuwen dat het niet alleen voor de trouwe lezers maar ook voor de mensen met wat meer afstand tot de kerk een lezenswaardig blad is. Met nieuwe onderwerpen en rubrieken, full colour en in een nieuwe lay-out. We kunnen ook ervaren hoe de combinatie werkt van communicatie via een kerkblad en digitaal via de kerk-app Protestant.

Als redactie streven we ernaar dat u het kerkblad graag leest en u daardoor betrokken voelt bij onze gemeente. We horen graag hoe u het kerkblad nu ervaart. U bent uitgenodigd om mee te doen aan een lezersonderzoek. De vragenlijst staat tot 15 januari 2018 voor u klaar, of scan met uw smartphone de QR-code op deze pagina. In het voorjaar laten wij u weten wat de belangrijkste uitkomsten van dit onderzoek zijn.  

Namens de redactie van OP WEG,
Lammert Jonkers

 

Comments are closed