INLIA heeft hulp nodig!

Misschien had u het al gelezen of gehoord: de noodopvang voor dakloze asielzoekers van INLIA gaat binnenkort verhuizen!

We schreven er in april dit over: https://www.inlia.nl/nl/nieuws/1161/nieuwe-huisvesting-voor-groningse-lvv.

Op dit moment is de firma Jan Snel hard aan het werk om naast het huidige Formule 1 Hotel aan de Helsinkistraat in Groningen een nieuw, modulair gebouwd pand te plaatsen. Volgens de planning wordt het gebouw medio november opgeleverd.

Daarna kunnen alle gasten die nu in het voormalige Formule 1 Hotel of op een van de twee slaapschepen in het Eemskanaal verblijven, worden ondergebracht op één centrale locatie. Daar is plaats voor 270 personen.

U begrijpt het vast: dat wordt een grote logistieke operatie. Niet alleen de verhuizing van de gasten, maar daaraan voorafgaand ook de inrichting van de kamers en overige ruimten in het nieuwe pand.

Daarvoor hebben we uw hulp nodig!

Daarom willen we hierbij een beroep doen op vrijwilligers uit de (Charter)kerken in Groningen en Drenthe om deze verhuizing mede mogelijk te maken.

In bijgaande informatiebrief voor vrijwilligers leest u er veel meer over. U krijgt dan ook een indruk van de verschillende taken en werkzaamheden waarvoor u zich kunt aanmelden. Dat geldt niet alleen voor de verhuizing zelf, maar ook voor de periode daarna. Vanwege corona hebben veel activiteiten met de gasten in de LVV helaas een tijd stilgelegen, maar na de verhuizing worden de cursussen en activiteiten weer opgestart, en ook daarvoor willen we graag een beroep op u doen.

En we willen u graag uitnodigen voor een bijeenkomst op korte termijn, om u hier meer over te vertellen en uw vragen te beantwoorden:

Dinsdag 5 oktober a.s. vanaf 20.00 uur.

Informatiebrief vrijwilligers

Comments are closed.