Collectemunten en giften

Collectemunten bestellen en giften doneren

De Protestantse Gemeente Emmen heeft haar eigen webwinkel!
De Protestantse Gemeente Emmen biedt u de mogelijkheid om collectemunten te bestellen en giften te doen via de SKG-collect tool. SKG staat voor Stichting Kerkelijk Geldbeheer. Met deze nieuwe mogelijkheid creëert de Protestantse Gemeente Emmen haar eigen virtuele webwinkel. Het is een eigentijdse webwinkel die onze gemeente aantrekkelijke nieuwe mogelijkheden biedt om haar leden, maar ook zij die geen lid zijn, te faciliteren met nieuwe diensten.
Momenteel zijn er drie mogelijkheden operationeel. U kunt collectebonnen bestellen, welke gratis bij u thuis worden bezorgd, u hebt de mogelijkheid voor het doen van giften en u kunt een toezegging te doen voor de actie Kerkbalans.
Bij bestelling van collectebonnen klikt u de gewenste combinatie en hoeveelheid aan en deponeert deze vervolgens in de winkelwagen. Hierna rekent u af.
Voor het doen van giften geeft u op het formulier  aan naar welk doel uw gift moet gaan.
Afrekenen gebeurt via IDeal, het vertrouwde betaalprogramma van uw eigen bank.
Voordat u hiervan gebruik kunt maken, dient u eerst een SKG-account aan te maken via de website. De werking hiervan wijst voor zich, maar mocht u vragen hebben, stuur dan een mail naar info@pgemmen.nl of bel: 0591-62 21 22.

SKG-collect van de Protestantse Gemeente Emmen vindt u hier

Natuurlijk kunt u ook gewoon collectemunten bestellen. U kunt ze bestellen en ophalen bij:
Lammert Jonkers
Sleedoorn 43
7822AN Emmen
tel.0591-222159 of 0628046747

Comments are closed.